Ens podríem definir com una empresa de serveis lingüístics per a empreses. Però tindríem la sensació que ens deixem alguna cosa.

Allò que de debò ens caracteritza és que, després de diversos anys de fer camí, la nostra vocació segueix intacta: treballem per donar el millor de nosaltres cada dia i perquè els nostres clients ens segueixin confiant els seus textos sabent que els deixen a les millors mans, que poden arribar més lluny i moure’s en contextos multiculturals com peixos dins l’aigua.

De fet, des que vam començar…

 • Portem el rigor com a insígnia.
 • Perseguim sense treva la competitivitat, l’eficiència i el compromís.
 • Volem ser-hi quan el client ens necessita. Per això basem les nostres relacions en la confiança, la proximitat i la transparència.
 • Aconseguim la qualitat a partir de la nostra experiència: cada projecte és únic, però el resultat és la suma de tots els anteriors.
quienes-somos

L’equip

El nostre equip està format per traductors, correctors, assessors lingüístics i editors de continguts professionals i amb experiència, especialistes en diversos àmbits i que treballen sempre cap a la seva llengua nativa.

diana-argelich

Diana Argelich

Direcció i ànima de textosBCN

Des del 2012, la Diana Argelich dirigeix textosBCN, on s’encarrega de la gestió de projectes així com de l’edició de continguts, la correcció ortotipogràfica i d’estil i la traducció (CA<>ES).

Com a correctora i assessora lingüística ha col·laborat en l’edició bilingüe de La Vanguardia i el diari digital El Nacional i, des del 2007, en empreses dels sectors de la comunicació, el màrqueting, la cultura o el turisme. Sempre des del vessant lingüístic i l’edició de continguts, ha treballat per a l’Instituto Cervantes de Roma, l’agència de comunicació Llorente & Cuenca, el departament d’Història de l’Art de la Universitat de Barcelona o el Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona.

Com a docent, imparteix sessions sobre ortotipografia dirigides a professionals de l’àmbit de la comunicació i el disseny gràfic.

Francisco

  Francisco

  Traducció i correcció

  Rosa

   Rosa

   Traducció

   Hannah

    Hannah

    Traducció

    Chris

     Chris

     Traducció i correcció

     Catherine

      Catherine

      Traducció i correcció

      Laura

       Laura

       Traducció

       Dustin

        Dustin

        Traducció i correcció

        Anna

         Anna

         Traducció

         Maria

          Maria

          Traducció

          Mike

           Mike

           Traducció

           Susanne

            Susanne

            Traducció

            Helena

             Helena

             Traducció i correcció

             Babeth

              Babeth

              Traducció

              Clients

              La seva confiança és el nostre motor.

              black

              ET PODEM AJUDAR?

              Estem només a un clic de distància. Però plegats arribarem allà on et proposis.